Juffrouw Ooievaar-3.jpg

verkopen zit in mijn genen!

Na een serieus dieptepunt in mijn leven was het hoog tijd om mijn leven weer op te pakken. Ik besloot een nieuwe job te zoeken en me 100% te geven. Die nieuwe job vond ik bij een bekende baby & kinderketen. Ik groeide al heel snel door als verantwoordelijke van de geboortelijsten. En god! Wat deed ik deze job graag!

 

Verkopen is er bij mij dan ook echt met de paplepel in gebracht. Mijn mama is altijd verantwoordelijke geweest bij een bekende decoratie winkel. Na schooltijd kwam ik maar al te graag naar de winkel om een handje te helpen. Ik was dan ook zo gelukkig dat ik nu eindelijk DE JOB VAN MIJN LEVEN had gevonden. Ik stond elke dag graag op om naar mijn werk te vertrekken en ik haalde zoveel voldoening uit mijn werk. 

De klanten adviseren en begeleiden in hun zoektocht naar de ideale geboortelijst was op mijn lijf geschreven, ik voerde mijn job met heel veel enthousiasme uit en dat werd geapprecieerd door collega's en klanten. Jammer genoeg mocht dit sprookje niet lang duren. Men besloot om verschillende winkels in België te sluiten waaronder ook onze winkel.

 

IK VIEL WEER TERUG IN EEN DIEP EN ZWART GAT.

De maanden die hierop volgde zat ik met mijn handen in het haar. Wat moest ik nu in godsnaam beginnen! Een godganse dag schuimde ik job sites af om terug een leuke job te vinden. Maar nergens voelde ik een klik. Op een dag stond ik héél kritisch op en nam mijn vorige job onder de loep. Was de job wel zo ideaal? Was het dat wel wat ik echt wou? Moest ik me blindstaren op die vorige job? Het antwoord was NEEN! 

Ik bleef niet bij de pakken zitten

Door mijn job grondig onder de loep te nemen vielen mij enkele zaken op die niet met mijn persoonlijkheid staakte. De verkoop en de cijfers primeerde, ondanks het enorme aanbod aan artikelen voelde ik dat de klanten iets miste en ik kon mijn creatieve ei niet altijd kwijt in die job. Stof om over na te denken dus! Omdat ik al enige tijd thuis was en DE IDEALE JOB niet vond begon ik stilletjes in mezelf te dromen van een eigen bedrijfje. Een bedrijfje helemaal van mij,

HELEMAAL ZOALS IK BEN!

Dat ik graag in de verkoop werkte en meer bepaald in de babybranche stond vast! Ik begon te brainstormen en legde mijn ervaringen in mijn vorige job op tafel. Ik wou een bedrijf waar de klant centraal staat en niet de cijfers! Ja, i now.. cijfers zijn belangrijk in een bedrijf maar mensen spullen aansmeren waar ze eerlijkgezegd achteraf weinig met zijn dat wringt bij mij! In mijn bedrijf moest dus EERLIJK & OPRECHT ADVIES primeren! En dan zocht ik nog iets om mijn creatieve ei in kwijt te kunnen. Op een paar dagen tijd werd heel het idee rond mijn bedrijfje geboren.

Ik was mega enthousiast en lichtte mijn man, mama en stief papa in. Omdat zij mijn steunpilaren zijn was hun mening enorm van belang. De meningen waren verdeeld. Ik was inmiddels al 2 keer diep weggezakt bij tegenslagen in mijn leven en dat baarde hun zorgen. Ik was er van overtuigd dat deze uitdaging datgene was wat ik nodig had in mijn leven! Omdat ik zo mega enthousiast was merkte de tegenstanders toch ook dat dit was was ik nodig had en steunde me in al mijn beslissingen. Mijn man en mama hielpen mij enorm bij de opstart van mijn bedrijfje. We gingen SAMEN TRENDS SPOTTEN

en inkopen doen.

 

Ik besloot het eerst klein te houden om te kijken wat de reacties waren van de mensen en begon de webshop "Juffrouw Ooievaar". Omdat ik persoonlijk contact met de klanten miste en af en toe een babbel kon gebruiken besloot ik al heel snel om een fysieke winkel te openen. We gingen met zen allen opzoek naar een tof winkelpand en dat vonden we vlak bij ons thuis in het hartje van Diest! Baby & Kids Conceptstore Juffrouw Ooievaar was nu helemaal geboren!

Juffrouw Ooievaar-38.jpg
Juffrouw Ooievaar-68.jpg

Wij streven naar een "WAAW DAS MOOI" effect! 

Onze winkel bied een plek waar (aanstaande) mama's, papa's, grootouders, familie en vrienden terecht kunnen voor een leuk cadeau, een hippe geboortelijst, geboortekaartjes en doopsuiker.

JE VIND BIJ ONS ALLES ONDER 1 DAK!

 

Bij ons staat de klant centraal, gaan we voor eerlijk & oprecht advies, een persoonlijke aanpak en een vlotte service! Wij streven continue naar het  "WAAW DAS KEI MOOI" effect!

 

Wil jij genieten van je zwangerschap en je geen zorgen maken over je geboortelijstje, doopsuiker en/of de geboortekaartjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij Zoeken voortdurend naar de laatste trends in baby land om jullie een leuk en gevarieerd aanbod te kunnen bieden! 

Het gezicht achter Juffrouw Ooievaar

Mijn naam is Zoë. Ik werk met hart en ziel voor Juffrouw Ooievaar. Telkens ik nieuwe trends spot maakt mijn hart een vreudesprongetje! Ik wordt helemaal warm vanbinnen bij het zien van nieuw leven, een baby, een puppy zelfs een nieuwe plant doet mijn hart sneller slaan! Wist je dat ik hoogsensitief ben?

Dat geeft me het voordeel dat ik oog heb voor details en dat ik mensen snel aanvoel. Het liefste van al ben ik in mijn vrijetijd thuis bij mijn gezin en maak ik graag een wandelingetje met onze 2 schatten van honden. 

IN'T KORT: 

     trendspotter

     huismus

     creatieve duizendpoot 

     lief en zorgzaam

     stresskip 

     familie mens 

     

Juffrouw Ooievaar-45.jpg
Omdat ik graag mijn klanten beter leer kennen vind ik het fijn als je mij wat meer over jezelf verteld.. 

openingsuren:

woensdag 10u - 18u

donderdag op afspraak

vrijdag 10u -18u

zaterdag 10u - 18u

site bezoeken: