geboortelijst

raadplegen

geboortelijstje leggen?

 

 

Baby op komst? Proficiat!

Opzoek naar een leuke geboortelijst? Dan ben je bij juffrouw ooievaar aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor een geboortelijst van A tot Z. meubels, wandelwagens, flesjes, badjes, speelgoed,…eigenlijk alle leuke spullen die je nodig hebt voor je toekomstige zoon of dochter. Wij zorgen voor een gevarieerd aanbod van gekende klassiekers en originele merkjes! En dit alles met een persoonlijke aanpak en advies op maat.

 

Waarom kiezen voor ons?  

1.Persoonlijk advies: Persoonlijk en eerlijk advies op maat in de winkel, verstrekt door een deskundige. wij helpen jullie met veel plezier bij het uit zoeken van de artikelen die het beste aan jullie behoefte voldoen.

 

2.Keuze uit een ruim assortiment: Wist je dat wij samen werken met meer dan 30 merken. Jullie krijgen dus de keuze uit een ruim aanbod kwalitatieve en duurzame producten. Wij streven er naar om artikelen aan te bieden met een eerlijke prijs !

 

3.Geheel vrijblijvend: Geen nood als een artikel niet verkocht is op de lijst, jullie hebben geen aankoop verplichting.

 

4.Online geboortelijst: Een persoonlijke gebruikersnaam en een paswoord geven jullie toegang tot de gratis website van jullie baby. Na elke aankoop ontvang je een overzichtje op mail van de gekochte artikelen.

 

5.Online en in de winkel: Familie en vrienden kunnen zowel online als in de winkel een cadeau komen kopen. Wij helpen ze graag bij het uitzoeken van een gepast cadeau.

nog vragen of een afspraak maken? 

 

openingsuren:

woensdag 10u - 18u

donderdag op afspraak

vrijdag 10u -18u

zaterdag 10u - 18u

site bezoeken: